Esküvőhelyszín

Mindenki olyan esküvőre vágyik, amit élete végéig őszinte mosollyal emlegethet.
A Bagolyvár mindent megad ahhoz, hogy ez így legyen.

Mindig őszinte mosollyal emlékszel majd a napra, amikor összekötötted életed azzal, aki a legfontosabb számodra. A megújult Bagolyvár tökéletes helyszín erre az alkalomra. A Bagolyvár Rendezvényhelyszín a legjobb választás lesz életed nagy napjához. Megújult belső térrel és meghitt, árnyas terasszal várunk a Városliget szívében, ahol az esküvő és a lakodalom is helyet kaphat. Fotózáshoz választhatod az előkelő Gundel palotaépületét és kertjét, a Liget évszázados fáinak romantikáját vagy akár a Városligeti-tó partjának kellemes hangulatát. A magyar konyha remekeiből válogattuk ki azokat a fogásokat, melyek méltó kísérői lesznek a különleges alkalomnak. A lakodalom élményét a gyönyörű helyszín és az ínycsiklandó fogások mellett a Bagolyvár csapatának udvarias, segítőkész és rugalmas csapata teszi teljessé. Kérd személyes kapcsolattartód segítségét!

Miért a Bagolyvár?

  • Mert a fárasztó és stresszes esküvőszervezést levesszük a válladról, hiszen „készen kapod az esküvődet”, teremmel, berendezéssel, technikával, vendéglátással. Így nem kell hosszú heteket töltened a szervezéssel, és a végén csak a kellemes emlékek maradnak meg nektek.
  • Mert akár 40-60 fő befogadására is alkalmasak vagyunk.
  • Mert így nem csak a násznép fog jót mulatni a lagzin, hanem Ti és az örömszülők is.
  • Mert pénztárcabarát megoldásokat kínálunk – ár/érték arányban az egyik a legjobbat.
  • Mert a főváros szívében vagyunk, könnyen és gyorsan megközelíthető helyen, és még késő éjszaka sem okozhat gondot a hazaút.
  • Mert a teljesen új, stílusosan berendezett esküvőhelyszínünk akár plusz dekoráció nélkül is mesés.
  • Mert biztosítunk minden szükséges felszerelést (bútorokat, textíliákat, terítéket) és természetesen a legfinomabb ételeket, italokat is.
  • Mert nem kell külön esküvőszervezőt alkalmaznod, hiszen csak választanod kell csomagajánlatainkból, a személyes tanácsadód pedig minden kérdésedre válaszol majd.
  • Mert egyéni igényeidhez, szerződött szolgáltatókat is tudunk ajánlani. (virág vagy más dekoros, hang és fénytechnika, szertartásvezető, ceremóniamester, zenekar, zenés táncos műsor, egyéb)
  • Mert akár néhány héten belül is tudunk időpontot adni, ha nincs türelmed hosszú hónapokat várni mire összekötheted életed a nagy Ő-vel.

Esküvői csomagajánlat

Kedvező comfort és eco csomagajánlataink elérhetőek 2023. december 31.-ig, akár a 2024-es évre előre lefoglalt időpontokra.

Te is szeretnéd esküvődet a városligeti Bagolyvárban tartani?
Válassz csomagajánlataink közül vagy kérj tőlünk ajánlatot!

Munkatársaink