Rólunk

A Bagolyvár több mint száz éve minőség a vendéglátásban, számos rendezvény stabil helyszíneként tartják számon. Elegáns vintage, erdei hangulatú rendezvényhelyszín, a hagyományos magyar kulináris konyha remekeiből kínál menüajánlatot, minden esemény alkalmával.
A Bagolyvárban mindenki megtalálja azokat a fogásokat, melyeket sokáig dicsérni fognak.

Történelem

A Bagolyvár több mint száz éve, 1913-ban nyitotta meg kapuit az állatkert mellett. A Bagolyvár épültét Kós Károly építész tervezte,  az egységes arculat érdekében  az Állatkert több épületéért is felelt. Közvetlenül a szomszédos Gundel étterem mellett elhelyezkedő, erdélyi népművészet motívumokat idéző-népies szecessziós stílusban épült Bagolyvár, azért kapta ezt a nevet, mert helyén hajdan egy zegzugos faépület emelkedett, amelyben olykor baglyok is lakhattak.
Az étterem a Gundelé-körhöz tartozott kezdettől fogva, az étlapért Gundel Károly felelt, az étterem híre így gyorsan terjedt a pesti polgárság körében. 

Rendezvényhelyszín

Az épületet úgy tervezték meg, hogy ne az utca, hanem az állatkert felé nyíljon a kilátása és a terasza, ennek köszönhetően a vendégek a mai napig ebben a kilátásban gyönyörködhetnek.

Bagolyvárban 40-60 fős rendezvénynek tudunk helyet biztosítani, a kerthelyiségben ugyanennyi vendég étkezhet kényelmesen. Engedje át magát a kulináris élvezeteknek, miközben a megújult Bagolyvárban és a meghitt teraszán beszélget azokkal, akik igazán fontosak Önnek!