Éljétek át elegáns helyszínbejárásunkon, milyen lenne az esküvőtök nálunk!

Várunk 2023. január 27-28-29-én, 10:00-17:00 óráig, élvezetes finomságokkal, esküvői hangulattal, menyasszonyiruha bemutatóval és mellette csodaszép dekorációval!

Számtalan nagyszerű és igazán kedves rendezvény helyszíne volt már a Bagolyvár. Az esküvő azonban különleges és felejthetetlen esemény. Aminek ideális helyszíne a több mint 110 éves múltra vissza tekintő épület felújított terme. Közel a városhoz, természetközeli zöldövezeti területen a Városligetben helyezkedik el.

A nyílt napon a párok helyszínbejáráson vehetnek részt, ahol megtekinthetik az alap set up-al berendezett termet. Megismerhetik, miként zajlik a ’Bagolyváras’ lakodalom.

Rendezvényszervező munkatársaink legfontosabb tudnivalókról részletesen tájékoztatást adnak, hogy teljessé tegyék a nagy napot.
Ajánlataikban egyedi igényekre is figyelnek más szolgáltatók ajánlásával kiegészítve.

A látogatás nem csak egy terem betekintés, hanem értékes beszélgetés az esküvőtök napjáról és a Bagolyvárban lévő lehetőségekről.

Belépés ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

Helyszín

Az elegáns vintage stílusú termünkben vállaljuk esküvőtök megszervezését és lebonyolítását 40-70 főig, terasz kiegészítéssel akár 80 főig is.
Kisebb esküvők méretéhez illő tágas helyszínnel rendelkezünk, egy teremben elfér a vacsora és a tánctér is.

Szolgáltatásaink

A Nagy nap színessé tételéhez és a profi kiszolgálásért garancia a Gundel catering szakértelme és a finom ételek elkészítését a híres Gundel étterem konyhai csapata garantálja.

Azoknak a pároknak ajánljuk, akik 40-70 fős esküvőjüket a 2023-2024-es szezonban kívánják megtartani különleges környezetben, a Városliget kapujában, természetközeli esküvői helyszínen.

Legyetek a Bagolyvár Nyílt Nap VIP Vendégei 2023. január 27-28-29-én, 10:00-17:00  óráig!

 

Az első 10 pár, aki szerződést köt a Bagolyvárra, meglepetésben részesül a nagy napon!

Olyan ajándékkal kedveskedünk az ifjú párnak, ami elkíséri őket egy életen át.

És, még valami... a leszerződött párok között kisorsolunk egy jegyesfotózást ajándékba!     nem érhető el szabad időpont    nem érhető el szabad időpont